Gratuïtes i sense compte

Markdown editor de text

Escriu i previsualitza Markdown al teu navegador. Afegiu taules, llistes de tasques, encapçalaments i codi i després copieu o descarregueu el vostre treball. Desar l'esborrany és opcional i es manté en aquest dispositiu.

Fins a 500.000 caràcters. Previsualitza les càrregues d'anàlisi només quan obriu Vista prèvia.

Vista prèvia renderitzada

Els scripts, els formularis, els mitjans incrustats i els enllaços estan desactivats a la vista prèvia.

Autosave és opcional i utilitza l'emmagatzematge local d'aquest navegador.

Com puc utilitzar aquest editor Markdown?

Escriviu o enganxeu Markdown a l'editor. Utilitzeu la barra d'eines per inserir un format habitual i, a continuació, obriu Vista prèvia per renderitzar-lo de manera segura. Copieu o descarregueu Markdown quan estigueu preparat.

Preguntes freqüents

Com puc utilitzar aquest editor Markdown?

Escriviu o enganxeu Markdown a l'editor. Utilitzeu la barra d'eines per inserir un format habitual i, a continuació, obriu Vista prèvia per renderitzar-lo de manera segura. Copieu o descarregueu Markdown quan estigueu preparat.

S'ha penjat o desat el meu Markdown?

No s'utilitza cap càrrega ni compte. El desat automàtic opcional emmagatzema l'esborrany en aquest navegador en aquest dispositiu. Desactiveu el desat automàtic o trieu Esborra per eliminar l'esborrany desat.

Aquest editor Markdown admet taules i llistes de verificació?

Sí. La barra d'eines insereix una taula Markdown, una llista de tasques, encapçalaments, èmfasi, enllaços, codi, cometes i llistes habituals. També podeu escriure Markdown directament.

És segura la vista prèvia d'Markdown en directe?

La previsualització utilitza un analitzador i un desinfectador locals carregats només quan l'obres. Els scripts, els formularis, els mitjans incrustats i els enllaços estan desactivats dins d'una caixa de proves. La previsualització no carrega el vostre text.

On està desat el meu esborrany Markdown?

Només a l'emmagatzematge local en aquest navegador d'aquest dispositiu i només quan la configuració de desat automàtic opcional està activada. Desactiveu-lo o trieu Esborra per eliminar la còpia desada. No l'activeu en un dispositiu compartit per a text sensible.