Безкоштовно, без облікового запису
Markdown текстовий редактор
Напишіть і перегляньте Markdown у своєму браузері. Додайте таблиці, списки завдань, заголовки та код, а потім скопіюйте або завантажте свою роботу. Збереження чернеток є необов’язковим і залишається на цьому пристрої.
До 500 000 символів. Розбір попереднього перегляду завантажується, лише коли ви відкриваєте попередній перегляд.
Зроблено попередній перегляд
Сценарії, форми, вбудовані медіа та посилання вимкнено в попередньому перегляді.
Як мені використовувати цей редактор Markdown?
Введіть або вставте Markdown у редакторі. Використовуйте панель інструментів, щоб вставити загальне форматування, а потім відкрийте попередній перегляд, щоб безпечно відтворити його. Скопіюйте або завантажте Markdown, коли будете готові.
Поширені запитання
Як мені використовувати цей редактор Markdown?
Введіть або вставте Markdown у редакторі. Використовуйте панель інструментів, щоб вставити загальне форматування, а потім відкрийте попередній перегляд, щоб безпечно відтворити його. Скопіюйте або завантажте Markdown, коли будете готові.
Чи мій Markdown завантажено чи збережено?
Завантаження чи обліковий запис не використовуються. Додаткове автозбереження зберігає вашу чернетку в цьому браузері на цьому пристрої. Вимкніть автозбереження або виберіть Очистити, щоб видалити збережену чернетку.
Чи підтримує цей редактор Markdown таблиці та контрольні списки?
Так. Панель інструментів вставляє таблицю Markdown, список завдань, заголовки, виділення, посилання, код, цитати та звичайні списки. Ви також можете безпосередньо ввести Markdown.
Чи безпечний попередній перегляд Markdown?
Попередній перегляд використовує локальний аналізатор і дезінфікуючий засіб, які завантажуються лише тоді, коли ви його відкриваєте. Сценарії, форми, вбудовані медіа та посилання вимкнено в пісочниці. Попередній перегляд не завантажує ваш текст.
Де зберігається моя чернетка Markdown?
Лише в локальному сховищі в цьому браузері на цьому пристрої та лише коли ввімкнено додаткове налаштування автозбереження. Вимкніть його або виберіть Очистити, щоб видалити збережену копію. Не вмикайте його на спільному пристрої для конфіденційного тексту.